Beleef de Zwaluwhoeve

Ontdek dit prachtige resort midden in de Veluwse natuur. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is sinds drie jaar onderdeel van de wellnessgroep waar ook de Veluwse Bron, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell en Thermen Holiday toe behoren. Er is veel vernieuwd en verbeterd met als belangrijkste doelstelling om u in alle rust te laten genieten van een heerlijk, gezellig en ontspannen dagje uit. Benieuwd hoe ons resort eruit ziet? Bekijk op een inspirerende manier van bovenaf ons resort en laat u overtuigen!

Beleef het resort

Wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw dagje sauna. Het aanbod in faciliteiten is enorm. Ontdek de ruime kleedruimtes, beleef de sauna die bij u past, komt tot rust in onze rustruimtes en geniet van het verbeterde culinaire aanbod bij de Zwaluwhoeve.

Bijna overtuigd?

Een nog beter idee te krijgen van wat u kunt verwachten? Bekijk het filmpje hiernaast. Bent u eruit en wilt u genieten van een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve? Wij verwelkomen u graag!


Reserveer direct

Wandel online door de Zwaluwhoeve

Bekijk de Zwaluwhoeve nu alvast online! U kunt door het hele resort lopen en alvast kennis maken met alle wellnessfaciliteiten. In welke sauna ziet u uzelf al liggen? De Zwaluwhoeve blijft constant vernieuwen. Het kan dus zijn dat deze TourDash wat afwijkt van de werkelijkheid.


Daarom kiest u voor de Zwaluwhoeve

Centraal gelegen middenin het land, op de Veluwe

Véél ruimte en rust om te ontspannen

Ruime kuurtuin met heerlijk geurende sauna’s, baden en een strand

Extra badkledingdagen, ook in het weekend