Welkom bij de Zwaluwhoeve

Een ontspannen dagje weg met een vriend of vriendin bij de Zwaluwhoeve

We kennen het allemaal wel. De dagen vliegen voorbij, we zijn druk met van alles en nog wat en even bijkletsen met een vriend of vriendin schiet er al snel bij in. Dat momentje ontspanning voelt steeds harder nodig. Bij het horen van ‘een dagje weg’ denkt u wellicht aan een dag doorbrengen in een leuke stad, het strand of een mooi natuurgebied. Lekker weg van huis, quality-time met uw partner, vriend, vriendin of familielid onder het genot van een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. Maar dit kunt u ook doen in een wellnessresort, waar u ook nog eens helemaal tot rust komt!

Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve

Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve

Grote saunacomplexen als de Zwaluwhoeve bieden uitkomst voor mensen die willen genieten van een ontspannen dagje weg met hun vriend, vriendin of familielid. Zo geniet u bij wellnessresort de Zwaluwhoeve van een dagje weg van alle drukte en stress in de vele bijzondere sauna’s, ontspannende bubbelbaden, zwembaden en rustruimtes. Maak uw dagje weg compleet met een ontspannende massage of beautybehandeling.

Tip: Veel behandelkamers bij de Zwaluwhoeve zijn ingericht voor twee personen. U kunt dus ook samen met uw vriend of vriendin genieten van een massage!

Culinair genieten tijdens uw dagje weg

Bij een dagje wellness hoort natuurlijk ook culinair genieten. Bij de Zwaluwhoeve is hier goed aan gedacht. Zo geniet u van een uitgebreid dinerbuffet in het knusse en authentieke buffetrestaurant De Oude Deel. Wilt u bijkletsen met uw vriend of vriendin onder het genot van een (borrel)hapje en drankje in een gezellig Grand Café? Dat kan in Grand Café ’t Buitenhuys, waar u heerlijk kunt relaxen in de comfortabele lounge stoelen of genieten van het uitzicht over de ruime tuin van het saunacomplex.

Aan het einde van uw wellnessdag voelt u zich weer energiek, helemaal opgeladen én heeft u kunnen genieten van quality-time met uw vriend(in). Een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve kan dus écht gezien worden als het ultieme dagje weg met een vriend of vriendin!

Zwaluwhoeve_restaurant_deOudeDeel