Bladeren vallen van de bomen, warme chocolademelk met slagroom, kaarsjes aan..


Wat fijn, het is weer herfst!

Het wordt steeds kouder buiten en de dagen worden korter. De herfst is begonnen! De natuur maakt zich klaar voor de winter en de rood/geel gekleurde bladen vallen van de bomen. De koude cocktails kunnen ingeruild worden voor een heerlijke warme kop chocolademelk op een regenachtige avond. Misschien wel met een lekker gebakje erbij?

Bij de Zwaluwhoeve kunt u tijdens de herfst heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige tuin in herfstkleuren. Of droom weg in een warme sauna met uitzicht op de tuin. Wij hebben voor u een speciale Herfst Deal geselecteerd, zodat u voordelig een dagje kan relaxen. Bent u benieuwd waarom wij de herfst zo fijn vinden? Lees dan verder en ontdek drie redenen waarom wij van de herfst houden.Reserveer direct de Herfst Deal


Wereldse Herfst Special


  • - Entree vanaf 10:00 uur
  • - Warme chocolademelk en gebak
  • - Presentje

27.00

Rasulbehandeling


  • - Sfeervolle rasulruimte
  • - Keuze uit drie soorten pakkingen
  • - Inclusief healthy drink

9.95

3 redenen waarom wij van de herfst houden

 

1. Ideaal saunaseizoen

Wist u dat de herfst het ideale seizoen is voor een dagje wellness? Het werkt rustgevend, maar het verhoogt ook uw weerstand, want uw lichaam leert omgaan met de temperatuurwisselingen. Als u een regelmatige saunabezoeker bent is de kans groot dat u gezond de koude maanden doorkomt! Het najaar brengt ook een koude wind met zich mee. Hoe fijn is het dan om zalig te bubbelen in één van de verwarmde bubbelbaden. Een koud briesje door uw haren, terwijl u heerlijk in een comfortabel warm bad zit.

2. Goed voor uw huid

Uw lichaam moet wennen aan de afwisseling van koude en warme temperaturen, zo ook uw huid. Zoals bekend stimuleert een saunabezoek de doorbloeding. De huidporiën worden geopend en uw bloedvaten verwijden. Hierdoor krijgt u een fluweel zachte huid die klaar is voor de herfstperiode.

3. Kortere, knusse dagen

De zon schijnt steeds minder in de herfst en het wordt weer sneller donker. Maar wees niet bang, de zon komt nog wel eens tevoorschijn! Maak overdag een wandeling door de tuin en laat u betoveren door de natuur. In de avond is de tuin verlicht, wat zorgt voor een warm, magisch gevoel.