Ontdek de Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Het resort ligt in Hierden (gemeente Harderwijk), midden in de Veluwse natuur. De Zwaluwhoeve maakt deel uit van de wellnessgroep waar ook de Veluwse Bron, Elysium, SpaPuur, SpaWell, Thermen Holiday en SpaSense toe behoren.

Ontspannen Dagje Wellness

U kunt bij de Zwaluwhoeve op talloze manieren in luxe ontspannen. Zo kunt u uiteraard terecht voor verschillende sauna’s of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens uw dagje sauna kunt u ook genieten van een sprankelende beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de boomgaard met 3 barrelsauna’s geven een gevoel van totale ontspanning.

Een Dagje Wellness is natuurlijk niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn er bij de Zwaluwhoeve verschillende restaurants waar u op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende specialiteiten. Kom een lekker dagje ontspannen bij deze sauna bij Harderwijk!

Waarom Zwaluwhoeve?

  • Meer rust en ruimte
  • Verbeterd culinair aanbod
  • Groot aanbod aan ontspannende behandelingen
  • Het is regelmatig badkledingdag, ook op zaterdag en zondag


Plattegrond Zwaluwhoeve

Wilt u alvast een overzicht van het wellnessresort en al haar faciliteiten? Bekijk de plattegrond van de Zwaluwhoeve.Download de plattegrond


Beleef de Zwaluwhoeve met korting

Wilt u ook eens komen genieten van een dagje sauna bij de Zwaluwhoeve, maar bent u bang dat het te duur is? U kunt uw dagje wellness bij de Zwaluwhoeve ook met korting boeken! We hebben vaak voordelige acties. Met de sauna- acties en -aanbiedingen is de Zwaluwhoeve voor iedereen toegankelijk. Bent u op zoek naar een leuk dagje uit in Gelderland? Voor iedereen die een compleet dagje sauna zoekt hebben wij een aantal wellnessarrangementen opgesteld, wilt u genieten van een wellnessweekend bij de Zwaluwhoeve dan kunt u een wellnessarrangement bij één van onze partnerhotels boeken. Twijfel dus niet langer en kom genieten van het meest ontspannen dagje weg!