In romantische sferen bij de Zwaluwhoeve

De warmste dag tijdens de laatste koude periode: Valentijnsdag! Ook bij de Zwaluwhoeve slaan we deze dag waarop we de liefde vieren niet over. Of u nou komt met uw partner of met een geliefde vriend of vriendin, er is voor ieder wat wils. Zo ziet u hieronder een aantal speciale arrangementen, maar denk bijvoorbeeld ook aan een dagje wellness afsluiten in het restaurant waar zelfs aan een bijzonder Valentijnsmenu is gedacht. Meer dan genoeg keuze dus, u hoeft alleen maar te beslissen wie u meeneemt!

Winters Genieten

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een kopje koffie of thee inclusief gebak
33.50

Cadeaubon Actie

Op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijn? Geef onze wellnessgiftcard cadeau!

Koopt u een cadeaubon t.w.v. minimaal € 10,- dan ontvangt u een gratis tien procent extra saldo!

Winters Geluk

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Warm op met een chocolademelk en een lekkernij
  • Geniet van een heerlijk dinerbuffet
49.95

Spread the love!

Weet u het nog? In april 2017 organiseerden wij een VIP-verwendag voor ouderen. Ook dit jaar hebben wij weer een actie voor het nationaal ouderenfonds. Deze keer willen wij bij ons zusje de Zwaluwhoeve weer een VIP-verwendag organiseren voor eenzame ouderen. Valentijnsdag is natuurlijk een mooi moment voor een liefdevol gebaar: als u wilt kunt u doneren bij de receptie!

TREATMENTS®

Ah.. Valentijn! Wat is er nou mooier dan om deze dag samen met een geliefde volledig te genieten? Een hapje, een drankje en een massage? Boek bijvoorbeeld nu wel heel voordelig een TREATMENTS® behandeling. Deze eeuwenoude behandelingen nemen u mee terug naar andere tijden en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Elke Treatment bestaat uit een combinatie van een reinigingsritueel en een massage. Met maar liefst vier varianten is er altijd een behandeling die op uw wensen aansluit.