Vier het voorjaar met ons

Het voorjaar breekt nu toch echt aan, de lente hangt in de lucht. En al het moois dat deze heerlijke periode met zich meebrengt, willen we graag met u vieren! Maak kennis met een aantal heerlijke acties en arrangementen waarbij u helemaal vrij bent: wilt u een dagje wellness waarbij u getrakteerd wordt op een heerlijk kopje koffie of wilt u een dag die van het begin tot het eind volledig verzorgd is? Het kan bij ons allemaal, u hoeft alleen nog maar te kiezen wanneer u komt.

Lente Special

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een kopje koffie of thee inclusief gebak
31.50

Cadeaubon Actie

Op zoek naar een origineel cadeau voor een geliefde? Geef onze wellnessgiftcard cadeau!

Bestel gedurende de actieperiode (16 april t/m 13 mei 2018) een Wellness Giftcard van minimaal € 25,- en ontvang € 5,- extra tegoed.

Voorjaarsgeluk

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Een smoothie of jus en een lekkernij
  • Geniet van een heerlijk dinerbuffet
47.95

Laat u verrassen bij de Zwaluwhoeve tijdens onze opgietdag

22 April is het weer tijd voor een speciale opgietdag bij ons resort. Met meer dan tien opgietingen op een dag en verschillende thema's, is er voor ieder wat wils. De opgietingen vinden plaats in de lavendel-, Kelo- of opgietsauna. Bij dit ritueel neemt u plaats in een speciale opgietsauna. Tijdens de opgieting wordt er een mengsel van water en speciale oliën op hete stenen gegoten. Dit zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur stijgt, terwijl de temperatuur daalt. Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak, zowel lichamelijk als geestelijk!

TREATMENTS® Geurenreis 

Maak kennis met de geurenreizen van TREATMENTS®. Voor slecht € 2.95 per persoon kunt deelnemen aan een reis naar een vergeten wereld. De eeuwenlange tradities, behandelingen en geuren uit verre landen zullen u direct laten ontspannen. Kom even helemaal tot rust, en dankzij de voedende crèmes die tijdens de sessie worden gebruikt komt u er ook nog stralend uit. U hebt de keuze uit twee soorten geurreizen.